Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s die u bekijkt op de website www.solex-experience.be. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Solex Experience besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Solex Experience geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie.

Solex Experience accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Solex Experience worden gewijzigd of verwijderd.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen onder creative common-licenties. Solex Experience is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld.

Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Ook voor andere vragen of twijfels kunt u ons bereiken via het contactformulier op deze website.