Soirée Dansante

Welkom op de reserveringspagina van ons allereerste event! 

 

We hebben het er al zo vaak over gehad en vorig jaar lukte het bijna, maar toen moesten we het feestje nog maar eens uitstellen – wegens de voor iedereen bekende reden. Vingers kruisen dus voor de nieuwe editie die nu op de planning staat! 

 
We zijn er helemaal klaar voor om jullie een sfeervolle avond te bezorgen, gekruid met een flinke vleug franse nostalgie. 

Jullie enthousiaste reacties zijn alvast veelbelovend. Vanaf nu komt het échte werk en nemen we reservaties aan. 

Om het overzichtelijk te houden vragen we je hieronder het algemeen aanvraagformulier in te vullen en je voorkeuren aan te vinken. In deze fase geldt dit nog als een vrijblijvende aanvraag, we laten je per kerende mail weten of je voorkeursmoment nog beschikbaar is. 

 

Aanvraag reservatie tafelBelangrijk: We sturen je eerst een mail met de beschikbaarheid en reserveringsmodaliteiten. Je reservatie is pas definitief na ontvangst van je betaling.

Vragen ... én antwoorden!

De locatie: 

Cultuurkapel De Schaduw
Wezestraat 32,

8850 Ardooie

 

We beginnen stipt om 19.30! 

Bien sûr que oui! Voor de totaalprijs van 110 euro per persoon krijg je twee live optredens, een diner van Ma Kwizien, een dj na het diner en is ook de drank – tot en met je laatste glas – inbegrepen!

Bij aankomst word je verwelkomd met een apéro, en kun je genieten van een eerste ingetogen voorstelling van chansonnière Sarah en haar muzikale compagnon de route, Stijn. Ze brengt ons in de juiste sfeer met haar doorleefde chansons, bindteksten en levensverhalen.

Daarna volgt het dinerbuffet van Ma Kwizien, uiteraard in het thema van de Franse cuisine. Waarna Sarah voor de tweede keer de fakkel overneemt. 

Tijdens het dessert met koffie draaien we de ambiance- en volumeknop wat hoger met een optreden van onze ‘Claude François en zijn Claudetjes’. Smeer alvast je keel, want dit zijn meezingers à gogo! 

Om het geheel mooi af te ronden duiken we volop de disco-chansonsfeer in met onze dj van dienst. 

Een Solex Experience is sowieso relax met een extra’tje, met deze avond maken we daar geen uitzondering op. 

Maar jullie kennen ons … een Franse toets in je kleding (jaren ’60 / 70) wordt uitermate gewaardeerd!

We begrijpen maar al te goed dat vriendengroepen graag samen feesten. Als jullie tijdens 1 boeking bvb 2 tafels met een verschillend aantal personen aanvinken worden jullie tafels sowieso naast elkaar geplaatst. 


Ook voor afzonderlijke boekingen van eenzelfde vriendengroep doen we ons best. Daarvoor moet je natuurlijk wel de naam van de persoon die geboekt heeft voor de andere tafel opgeven in het vakje ‘opmerkingen’ hierboven.


Hopelijk tot gauw,

Johan & Angélique